Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Gosti današnje emisije Kulturni krajolik bili su Ante Gelo, glazbenik i veliki prijatelj i suradnik našeg pokojnog Olivera i jedan od brojnih izvođača na večerašnjem koncertu Matija Cvek. Ante je ujedno i dio organizacijskog tima koncerta Trag u beskraju koji će se, kao i svake godine, održati Oliveru u čast. Prisjetivši se lijepih trenutaka provedenih s Oliverom, Ante je s velikom sjetom govorio o njihovoj zajedničkoj suradnji, nastupima, putovanjima, probama, ali i o neformalnom druženju na moru, uz ribu, gitaru i dobru pjesmu za svoj gušt.
„Oliver je ostao pozitivan do kraja, a iza njega ostaju njegov bogati opus i divna sjećanja. Pamtit ćemo ga po hitovima "Cesarica", Nadalina", "Magdalena", "Trag u beskraju", "Ča će mi Copacabana", "U ljubav vjere nemam" koju je izveo s Gibbonijem, "Skalinada" i mnogim drugim pjesmama koje je teško nabrojiti jer je njegova glazbena karijera trajala 50 godina.
Unatoč zvjezdanom statusu i dojmljivom uspjehu, Oliver je ostao prizeman, istaknuo je Ante Gelo, i još jednom pokazao zašto je osvojio brojna srca i zašto je nakon njegove smrti plakala cijela Hrvatska.