Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

VELA LUKA –  Malonogometna momčad Caffe bar 'Kocka'  iz Lumbarde opet je bila najbolja na 2. po redu Memorijalnom turniru 'Mateo Jukica' sinoć završenom u Veloj Luci.

U Velikom finalu pred prepunim tribinama Igrališta za male sportove na Moćnom lazu  'kockari' su pobijedili malonogometnu družina iz Blata MNBK 'Mali Učijak' rezultatom 3:1 .

Poveli su sa 2:0 golovima Jerka Šeparovića i Neda Mušića, Blaćani smanjili preko Jakova Marinovića, da bio konačni rezultat postavio Antonio Petrović. 

U utakmici za 3.mjesto velolučka malonogometna momčad okupljena pod imenom Ribarski obrt 'Lim' slavila je protiv 'Smokvice' . Strijelac za Smokvičane bio je Ivan Pecotić , dok su se u velolučkoj momčadi golovima radovali Damir Drušković i David Andreis.

Pehar za najboljeg strijelca turnira dobio je Frenk Žanetić iz MNBK 'Mali Učijak' za postignutih 7 golova.

Sjajnu završnu večer odlično organiziranog turnira začinili su i nogometni 'štići' velolučkog Hajduka odigravši međusobno između dviju završnih utakmica 'velikih' , te sjajne velolučke 'Mažoretkinje'.

Lijepu su gestu na kraju turnira napravile sve tri prvoplasirane momčadi kojima su pored pehara i medalja pripale i novčane nagrade (5000, 2000, 1000 kuna ). Odrekli su ih se u humanitarne svrhe i time dali svoj veliki doprinos kako bi i ovogodišnji, jednako kao i onaj prvi 2019.g, Memorijalni malonogometni turnir 'Mateo Jukica' na veliko zadovoljstvo njegovih brojnih prijatelja i njegove obitelji imao i - humanitarnu crtu.  A to je  i jedan od ciljeva njegova održavanja i osnivanja istoimene udruge. Svaka vam čast momci!

Tom gestom malonogometaša, te raznim akcijama koje su organizirane za vrijeme njegova održavanja  turnir je za  potrebe liječenja male Tereze Botice iz Račišća doniirao 15 tisuća kuna. Malonogometaši i ljubitelji malog nogometa na našem području opet su pokazali da imaju veliko srce i da su uvijek spremni pomoći ….Bravo!

Izvor: https://markopolosport.net/nogometi/mali-nogomet/8968-kockari-opet-najjacih-karata-cb-kocka-pobjednik-mnt-mateo-jukica-2022-u-finalu-bolji-od-mnbk-mali-ucjak-za-broncu-ro-lim-bolji-od-smokvise-u-humanitarne-svrhe-prikupljeno-15-tisuca-kuna