Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio.m.vela.luka@gmail.com

U Kongresnoj dvorani „Korkyra” održana 5. sjednica Općinskog vijeća općine Vela Luka. Na gotovo 4 iposatnoj sjednici moglo se čuti dosta toga što se u proteklom periodu događalo u Veloj Luci. Između ostaloga, donošen je Etički kodeks ponašanja članova Općinskog vijeća Općine Vela Luka, te odluka o izradi Ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja „Poduzetničke zone“ Vela Luka za promjenu trasa planiranih cesta.
Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Vela Luka za 2021. godinu donio je najviše polemika i rasprava, a bilo je riječi i o izvršenju programa građenja komunalne infrastrukture na području Općine Vela Luka u 2021. Godini, o izvršenju programa održavanja komunalne infrastrukture na području Općine Vela Luka u 2021. Godini, o izvršenju Programa potpora poljoprivredi na području općine Vela Luka za razdoblje od 2021. do 2026. godine.
Također, donesen je zaključak o izvršenju Programa poticanja razvoja malog gospodarstva, poduzetništva i obrtništva na području općine Vela Luka za 2021. Godinu, te zaključak o primanju na znanje Izvješća o provedbi Plana gospodarenja otpadom na području Općine Vela Luka u 2021. godini.