Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Nakon jednogodišnje pauze, Narodna glazba Vela Luka organizirala je svoj tradicionalni ljetni koncert na pijaci ispred crkve sv. Josipa. Publika je mogla čuti već poznate skladbe The best of Queen, Simfonija br. 9, Oda radosti, autora Ludviga van Beethovna, Pralidium br. 7, skladbu Treći čovjek iz istoimenog filma, i na samom kraju skladbu Mi smo Hrvatski mornari našeg Olivera Dragojevića. Uz Veliki puhački orkestar, kao posebni gosti nastupili su i članovi Klape FD "Kumpanija” sa skladbama Petrunjela, Jubim te, Mislin samo na te.
Predsjednica Joana Mikulandra tom je prigodom uručila potvrde novim “mladim mužikantima”: trubačima Luki Šeparoviću i Lovri Žuvela, tenoristu Antoniu Prižmiću, bubnjaru Robertu Gugiću klarinitistici Viktoriji Andreis, koja je na žalost bila spriječena sudjelovati na koncertu, ali je u njeno ime potvrdu primila njezina tetka Mirjana Andreis. Koncertu je svojim nastupom pripomogla i Lucija Mirošević iz osnovne glazbene škole Vela Luka. Posebne zahvale primili su i tenor Ante Marinović i dugogodišnji gosti iz Slovenije Valentina i Aleš Omahen.
Koncertom je dirigirao dirigent Marko Prižmić, a program vodio Ante Žuvela. Koncert je bio humanitarnog karaktera, a sredstva će ići za obnovu prostorija Gradske limene glazbe Petrinja.