Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

U susret izborima za EU parlament, koordinator DNŽ i nositelj MOST-ove liste za EU parlament Mato Tomljanović i Božo Petrov, nositelj liste i predsjednik MOST-a, bili su gosti u današnjoj emisiji „Izbori za Europski parlament 2019“. Bilo je riječi o stanju u gospodarstvu, zdravstvu, i općenito o stanju u Hrvatskoj.

U svojoj
Božo Petrov, predsjednik Mosta, poručio je biračima: “Stiže nam dan kada svatko od nas može odlučiti što će biti s našim obiteljima i našom Hrvatskom. Možete birati boriti se ili tiho umrijeti, jer ova lažna stabilnost, kojoj su građani Hrvatske svakodnevno izloženi je tiha smrt, s bijelom zastavom i predajom. U takvom trenutku podržavaju se vladajući koji kažu da su se borili da ljudi mogu otići iz Hrvatske i oni koji prodaju Hrvatsku za komadić svoje osobne karijere. Bez borbe se podržava one koji Hrvatsku u EU vide kao nečiju pokrajinu, a ne kao jednakopravnu članicu“, izjavio je Petrov. U kontekstu predstojećih izbora, Petrov je kazao kako će Most na suverenoj Hrvatskoj temeljiti svoje djelovanje u Europskom parlamentu.
Koordinator DNŽ i nositelj MOST-ove liste za EU parlament Mato Tomljanović ističe da su glavni dijelovi njihova ekonomskog programa, koje je predstavio na konferenciji za novinare u Zagrebu su - industrijska politika i inovacije, digitalna agenda za Europu, kohezija, razvoj i EU fondovi, mala i srednja poduzeća, poljoprivreda te tržište rada i zapošljavanja. „Što se tiče EU fondova, trebamo biti učinkovitiji. Zahvaljujući europskim fondovima Hrvatska može ostvariti projekte za koje sama nema novca“, napominje Mato Tomljanović , te poziva sve Velolučane da svakako izađu na izbore za EU parlament koji će se održati 26. 5. ove godine.