Kontaktirajte nas

Kontakt
tel: 020/813-471

Marketing:
091/605-3980

e-mail: radio-m@du.t-com.hr

Stožer Civilne zaštite - Općina Štefanje
Na prijedlog stožera CZ DNŽ od danas su na snazi pojačane epidemiološke mjere i na području otoka Korčule, tako se od 2. do 11. travnja 2021. obustavlja rad ugostiteljskih objekata i pružanje ugostiteljskih usluga na OPG-ovima. Ugostiteljskim objektima dozvoljena je priprema i dostava hrane i pića, koju mogu vršiti osobnim preuzimanjem pred ulazom u ugostiteljskih objekt, dostavom ili tzv „drive in“ načinom. Na javnim okupljanjima i događanjima može biti prisutno najviše 15 osoba, dok na privatnim okupljanjima i svečanostima može biti najviše 8 osoba iz najviše 2 različita kućanstva.
Od jučer stala je s radom i Sportska dvorana Vela Luka, a Odluka je donesena na temelju novih epidemioloških mjera donesenih od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite od 31.3.2021.
Roditelje djece koja idu u Dječji vrtić “Radost” molimo da preko praznika (u narednih 10 dana) djecu dovedu u vrtić u slučaju da oba roditelja rade, odnosno da im ne možete osigurati alternativni smještaj . Ove mjere izrečene su zbog dobrobiti svih nas, a posebno naše djece.
Na osobe zaražene koronavirusom apeliramo da prijavljuju svoje kontakte.
Nadamo se da ćemo samo savjesnim i strogim pridržavanjima uputa prebroditi ovu situaciju. Još jednom pozivamo sve sugrađane da se i dalje pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, izbjegavaju okupljanja, te da nadolazeće Uskršnje blagdane provedu u krugu obitelji.“