Category: Vijesti
Hits: 513
Print

Prije deset dana Veloluški stolnotenisači boravili su u Zadru na odigravanju Druge lige Dalmatinska regija sa klubovima iz Zadarskog područja.

Nakon cijelodnevnih okršaja Lučica se vratila sa pet upisanih pobjeda i jedini klub bez poraza u dosadašnjem dijelu natjecanju.

 

Rezultati iz Zadra-STK Lučica –Split 4:2,Lučica –Jadera Zadar 4:1,Lučica –Šibenik 4:0,

Lučica –Knin 4:1,Lučica –Zadar 4:0.

 

Prošlog tjedna u velu Luku  stigao je mladi kineski trener u posjet Stolnoteniskom klubu Lučica na rok od tjedan dana a  u svrhu pomoći u radu sa trenerima , igračima i igračicama.

Dolazak mladog Kineskog trenera je dio sporazuma o suradnji između Hrvatskog stolnoteniskog saveza i Veleposlanstva Narodne Republike Kine.

Sedmodnevni pokazni treninzi održavali su se u velikoj sportskoj dvorani uz prisutnost mladog Kineza Zhou Honga.

Pred sam kraj tjedna točnije ovog vikenda Kineskom treneru su se pridružili

direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić i izbornik seniorske muške stolnoteniske  reprezentacije Neven Karković.koji su stigli povodom programa regionalnog razvoja stolnog tenisa.

Nije prvi put da ovaj dvojac pohodi otok Korčulu i STK Lučicu što je za svaku pohvalu i od velike važnosti za sam klub.Petak i subota bili su rezervirani za individualni rad sa djecom i sugestije za rad trenera.

 

Sljedećeg tjedna seniorska ekipa STK Lučice gostuje na Grudi u Konavlima na odigravanje druge lige sa klubovima sa Splitskog područja.

 

STK Lučica