Kategorija: Vijesti
Hitova: 1721

Današnja gošća u programu Radia M bila je načelnica općine Vela Luka Katarina Gugić, koja se osvrnula na rad općine u protekle dvije godine, i projekte koji su realizirani u protekle dvije godine. Bilo je riječi i o projektnoj dokumentaciji, ovogodišnjim obečavajućim turističkim rezultatima. “Nadam se da ćemo što prije krenuti u realizaciju muzeja posvećen Oliveru Dragojeviću, kako bi mu mi kao Općina odali počast i zahvalnost”, napominje načelnica, i zahvalila se obitelji Dragojević na podršci u realizaciji ovog hvale vrijednog projekta.
Općina Vela Luka se javila na brojne natječaji EU fondova, od koji se veliki broj i realizira. Načelnica se osvrnula i na ovogodišnji bogati kulturno-umjetnički program, tijekom manifestacije Luško lito 2019, koja još uvijek traje, a što uvelike obogaćuje kulturnu ponudu Vele Luke, kako bi gosti kući ponijeli lijepe uspomene i opet se rado vratili u Velu Luku.
„Pred nama je još mnogo posla, kako na gospodarskom tako i na kulturnom planu“, napominje načelnica, i vjeruje da će se dobar dio planiranih aktivnosti i odraditi kako je planirano.