Utorak, 04 Travanj 2017 09:17

Javni poziv za natječaj ZLATNA NARANČA za izbor najboljih primjera ruralnog turizma u DNŽ Featured

Rate this item
(0 votes)

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA i ove godine raspisuju javni poziv za natječaj ''ZLATNA NARANČA'' za izbor najboljih primjera ruralnog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Riječ je o nastavku projekta kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u službi ruralnog turizma.

Ovim putem vas pozivamo da, zajedno s vašom lokalnom turističkom zajednicom, predložite do tri poslovna subjekta (koji se bave nekim oblikom ruralnog turizma) s vašeg područja za koje smatrate da mogu konkurirati za nagradu.

Poziv je otvoren od danas, 31. ožujka 2017., i narednih 14 dana – do 14. travnja 2017.

U prilogu je Poziv župana Nikole Dobroslavića za Vašim sudjelovanjem, u kojem su navedeni i svi detalji, te Pravilnik i Prijavnica koju bi ste trebali ispuniti za subjekte koje kandidirate.

Ove smo godine, u odnosu na prošlu, ublažili kriterije u Pravilniku kako bi smo omogućili većem broju poslovnih subjekata da ispune uvjete za prijavu. Također i vama smo, kao prijaviteljima, olakšali posao na način da prijave idu elektronski – mailom, te da nije potrebno dostavljali veću količinu dokumentacije, već je dovoljna popunjena Prijavnica i nekoliko fotografija.

Osim što Vas pozivamo da predložite i prijavite dobre primjere u ruralnom turizmu s vašeg područja, ujedno smo javno, putem medija, obavijestili zainteresirane poslovne subjekte koji smatraju da mogu konkurirati za nagradu, da vam se jave te bi prijava također išla preko vas. Napominjemo, samo, da je broj prijava po jednoj jedinici lokalne samouprave ograničen na tri poslovna subjekta.

Read 247 times Last modified on Utorak, 04 Travanj 2017 09:18