Petak, 28 Listopad 2016 08:02

Još jedna rekordna zapljena na Karasovićima Featured

Written by Radio M 90,1 MHz
Rate this item
(0 votes)

Izlaznoj graničnoj kontroli na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići jučer, 26. listopada, oko 20.46 sati pristupilo je osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak, a s kojim se kao suputnik nalazio i vlasnik vozila 23-godišnjak, oboje albanski državljani.

Tijekom obavljanja granične kontrole policijski službenici Policijske postaje Gruda u suradnji s djelatnicima Graničnog carinskog ureda Karasovići i Mobilne jedinice carine uočili su preinake na karoseriji vozila i u unutrašnjosti vozila zbog čega je zatražen nalog za pretragu. Pretragom je u posebno izrađenom spremniku, iza kontrolne ploče vozila pronađeno 9 paketa u kojima se nalazila droga kokain, ukupne težine 8 kg i 821 gram zaplijenjene droge.
Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, dvoje albanskih državljana je uhićeno i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.
Nakon prošlotjedne rekordne zaplijene heroina, ova je još jedna rekordna zapljena zanimljiva zbog svoje vrste, količine i vrijednosti, ali i činjenice da je zaplijenjena prilikom izlaza iz Republike Hrvatske.

Read 642 times